Wie zijn wij?
De Roskam, gevestigd in het hart van Houten, aan het gezelligste plein van het dorp. De ideale plek voor borrelaars, bourgondiërs en bierliefhebbers.
Wat ga je precies doen?
In de rol van Sous-Chef ben je samen met de chef-kok medeverantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken in de keuken. Je rapporteert en adviseert de Chefkok en verliest hierbij de doelstellingen nooit uit het oog. Met jouw creativiteit weet jij een mooie menukaart neer te zetten en onze gasten met ieder gerecht te verrassen door jouw professionele kookkunsten. Met jouw enthousiasme weet jij deze kennis en kunde over te brengen aan de rest van het keukenteam. Verder ben je als rechterhand van de chef-kok, aanspreekpunt en verantwoordelijk voor het opvangen, afhandelen van vragen, klachten en problemen. Daarnaast neem je initiatief in het samenstellen van nieuwe recepten en probeert deze uit en beoordeelt ze. Je pakt uitdagingen aan en zoekt meteen naar oplossingen.
Verantwoordelijkheden:
Je bereidt en bewaakt de kwaliteit van de gerechten;
Je ondersteunt de diverse parti’s en helpt waar nodig;
Je beheert de voorraad: je ontvangt, calculeert, controleert en doet bestellingen;
Je leeft de veiligheidsvoorschriften na, zoals Arbo en HACCP;
Je vindt het gezellig om na het werk met je collega’s nog een drankje te drinken aan de bar.
Dit ben of dit heb je:
Om dat allemaal goed te doen, is het handig als je het volgende bent of hebt:
Afgeronde koksopleiding of relevante werkervaring;
Je hebt ervaring in het aansturen en coachen van een keukenteam;
Je hebt goede kennis van allergieën, dieetwensen, foodtrends en bereidingstechnieken;
Je houdt van gezelligheid en vooral lekker koken! Daarnaast ben je een teamplayer, stressbestendig en kunt zelfstandig werken
Dit krijg je van ons:
Een superleuke baan in een gezellig team voor 3/4 dagen per week (2dagdiensten & 2 middag/avonddiensten)
Een goed pensioen bij PHenC, zodat je op je oude dag nog steeds lekker kunt borrelen
Gratis Padellen bij PEAKZ!
20% personeelskorting als je in je vrije tijd bij een van onze zaken komt eten of een drankje komt doen
Volop kansen om jezelf verder te ontwikkelen met trainingen en opleidingen
Over Axivate Horeca
Je werkt in de keuken bij Axivate Horeca. Gaat er niet meteen een belletje rinkelen? Denk dan aan PK Bar & Kitchen, Stadskasteel Oudaen, Brouwerij Oudaen, Café-Restaurant Rust Wat en Buitenplaats Slangevegt. Je leest het goed: de mooiste en meest sfeervolle restaurants in Utrecht zijn van ons. Een geweldige omgeving om in te werken. Al onze horecazaken zijn bijzonder, authentiek en serveren de heerlijkste gerechten en drankjes. Maar onze 580 medewerkers zijn het belangrijkst: zij zijn gastvrij en zetten onze gasten elke dag op de eerste plaats. Jij ondersteunt de chefkok waar nodig en maakt de mooiste en lekkerste gerechten voor de gasten.
Enthousiast? Solliciteer nu!
Is dit momenteel niet de vacature voor jou? Neem dan een kijkje bij onze andere openstaande vacatures.
of
Helemaal klaar!
Je sollicitatie is succesvol ingediend!