Overslaan naar content

Zelfstandig Werkend Kok

  • Op locatie
    • Woerden, Utrecht, Nederland
  • van Rossum

Wie zijn wij?

Van Rossum stadshotel, café en restaurant is gevestigd in het Arsenaal, een robuust Rijksmonument in de historische stadskern van Woerden. Van Rossum stadshotel is het meest duurzame en romantische boutique hotel van Nederland.

Wist je dat ons team is Uitgeroepen tot het leukste horeca team van Nederland!

Wat ga je precies doen?

In deze rol ben je samen met de Chef verantwoordelijk voor de keuken in ons sfeervolle restaurant. Je krijgt daarbij ondersteuning van de rest van het team en zorgt samen met hen voor de dagelijkse gang van zaken en voortgang in de keuken. Je bent onder andere verantwoordelijk voor het bereiden van gerechten en zorgt voor het voorraadbeheer en afroep bij leveranciers. Je levert daarnaast input voor de samenstelling en wijziging van de menu’s.

Dit doe je ook nog:

  • Je zorgt voor alle voorbereidende werkzaamheden en bereidingen in de keuken zodat alle gerechten tijdig en goed verzorgd de keuken verlaten

  • Je houdt de werkomgeving en keukenapparatuur schoon en zorgt dat bijzonderheden/mankementen worden gemeld en lost zelfstandig kleine storingen op

  • Je beoordeelt de kwaliteit van de te gebruiken producten/ingrediënten op o.a. versheid en houdbaarheid

  • Je geeft de hulpkracht(en) aanwijzingen en instructies zodat ook zij een bijdrage leveren aan het keukenproces

  • Je ziet toe op de naleving van de voorschriften op het gebied van veiligheid, Arbo, HACCP en werk- en presentatiemethoden (huisstijl) en bewaakt houdbaarheid en hygiëne

  • Je plant de dagelijkse werkzaamheden en doet de bestelling van voedingsmiddelen en andere voorraadaanvullingen

  • Je ontvangt, controleert en slaat de bestellingen op zodra deze geleverd zijn. Ook doe je aan voorraadbeheer en controleer en verantwoord je de verbruikte hoeveelheden grondstoffen en (half)fabricaten

  • Je levert inbreng voor de menu’s en werkinstructies en ontwikkelt recepten. Ook bespreek je afwijkende menu’s voor partijen

Dit ben of heb je

  • MBO niveau 3 werk- en denkniveau

  • Aantoonbare kennis van de basis kooktechnieken

  • Kennis van producten/ingrediënten en (de samenstelling van) de menukaart

  • Je bent flexibel inzetbaar (weekenden en avonden inbegrepen)

Dit is een functie waarin wij verwachten dat je zelf startend en kwaliteitsgericht bent ingesteld en natuurlijk met de wisselende werkdruk in de keuken om kunt gaan. Je haalt iedere dag weer het beste uit jezelf en bent pas tevreden als alles op rolletjes loopt en onze gasten een fantastische smaakervaring hebben gehad.


Dit krijg je van ons

  • Een omgeving met heel veel gezellige collega’s en werken op een top locatie

  • De zekerheid van werken bij een grote organisatie maar de gezelligheid van een familiebedrijf

  • Een baan met veel flexibiliteit en diversiteit

  • 20% personeelskorting wanneer je in je vrije tijd bij een van onze zaken komt eten of een drankje komt doen

  • Ontwikkelmogelijkheden in de vorm van trainingen en opleidingen

  • Pensioen bij pensioenfonds PHenC

  • Gratis padellen bij PEAKZ!

Over Axivate Horeca

Je gaat werken bij een restaurant van Axivate Horeca, een snelgroeiende scale-up. Gaat er niet meteen een belletje rinkelen? Denk dan aan PK Bar & Kitchen, Stadskasteel Oudaen, Brouwerij Oudaen, Café-Restaurant Rust Wat en Buitenplaats Slangevegt. Je leest het goed: de mooiste en meest sfeervolle restaurants in Utrecht zijn van ons. Een geweldige omgeving om in te werken. Al onze horecazaken zijn bijzonder, authentiek en serveren de heerlijkste gerechten en drankjes. Maar onze 580 medewerkers zijn het belangrijkst: zij zijn gastvrij en zetten onze gasten elke dag op de eerste plaats. Wil jij dat ook doen?

Enthousiast? Solliciteer nu!
Benieuwd naar onze andere openstaande vacatures, kijk dan hier.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar