Overslaan naar content

Sous Chef

  • Op locatie
    • Blaricum, Noord-Holland, Nederland
  • Rust wat

Wie zijn wij?

Rust Wat is eigenlijk een goed bewaard geheim midden in de natuur. In stilte staren over het water en genieten van bijzondere seizoensgerechten en buitengewone wijnen. Met haar unieke ligging, fantastische service en high-end producten een ijzersterke reputatie in het Gooi. Maar daarbuiten houden we het liever een beetje stil…


De keuken is jouw culinaire uitlatingsklep. Je verveelt je er nooit. Heb je ideeën voor verrassende combinaties van ingrediënten voor een nieuw recept? Test ze uit! Van voorbereiding tot voorraadbeheer en kwaliteitscontrole, je bent de smaakmaker van het team. Heb jij zin om je schort gelijk om te doen?


Solliciteer dan nu als Sous Chef bij restaurant Rust Wat in Blaricum!

Wat ga je precies doen?

In de rol van Sous-Chef ben je verantwoordelijk voor het reilen en zeilen in de keuken. Je rapporteert en adviseert de Chefkok en verliest hierbij de doelstellingen nooit uit het oog. Met jouw creativiteit weet jij een mooie menukaart neer te zetten en onze gasten met ieder gerecht te verrassen door jouw professionele kookkunsten. Met jouw enthousiasme weet jij deze kennis en kunde over te brengen aan de rest van het keukenteam. Verder ben je de rechterhand van de chef-kok, aanspreekpunt en verantwoordelijk voor het opvangen, afhandelen van vragen, klachten en problemen. Daarnaast neem je initiatief in het samenstellen van nieuwe recepten en probeert deze uit en beoordeelt ze. Je pakt uitdagingen aan en zoekt meteen naar oplossingen.

 

Dit doe je nog meer:

  • Je houdt je bezig met de opmaak van de borden, zodat alles netjes en op tijd de keuken verlaat

  • Je onderhoudt de keukenapparatuur en weet hoe je een (kleine) storing repareert. Grote storingen of mankementen meld je meteen

  • Je beheert de voorraad: je ontvangt, calculeert, controleert en doet bestellingen

  • Je leeft de veiligheidsvoorschriften na, zoals Arbo en HACCP

  • Je vindt het gezellig om na het werk met je collega’s nog een drankje te drinken aan de bar


Dit ben of heb je

Om dat allemaal goed te doen, is het handig als je het volgende bent of hebt:

  • Afgeronde koksopleiding of gelijkwaardige ervaring

  • Productkennis

  • Relevante werkervaring is een pré

  • Geen 9 tot 5 mentaliteit en bereidt om in wissel,- en weekenddiensten te werken

  • Je houdt van gezelligheid en vooral lekker koken! Daarnaast ben je een teamplayer, stressbestendig en kunt zelfstandig werken


Dit krijg je van ons

Voor al je harde werk krijg je dit van ons terug:

  • Fulltime dienstverband binnen een fijn team en een professionele organisatie.

  • Volop kansen om jezelf verder te ontwikkelen met trainingen en opleidingen

  • Gezellige teamuitjes en borrels

  • Een goed pensioen bij PHenC, zodat je op je oude dag nog steeds lekker kunt kokkerellen

  • 20 % personeelskorting als je in je vrije tijd bij een van onze zaken komt eten of een drankje komt doen

  • Gratis padellen bij PEAKZ!

  • Geen vervoer? Laten we samen kijken naar een oplossing.


Over Axivate Horeca

Je werkt in de keuken bij Axivate Horeca. Gaat er niet meteen een belletje rinkelen? Denk dan aan PK Bar & Kitchen, Stadskasteel Oudaen, Brouwerij Oudaen, Café-Restaurant Rust Wat en Buitenplaats Slangevegt. Je leest het goed: de mooiste en meest sfeervolle restaurants in Utrecht zijn van ons. Een geweldige omgeving om in te werken. Al onze horecazaken zijn bijzonder, authentiek en serveren de heerlijkste gerechten en drankjes. Maar onze 580 medewerkers zijn het belangrijkst: zij zijn gastvrij en zetten onze gasten elke dag op de eerste plaats. Jij ondersteunt de chefkok waar nodig en maakt de mooiste en lekkerste gerechten voor de gasten.



Enthousiast? Solliciteer nu

Is dit niet de vacature voor jou? Kijk dan hier naar onze andere openstaande vacatures



of

Apply with Indeed onbeschikbaar