
Wie zijn wij?
Restaurant Rust Wat in Blaricum krijgt een nieuw culinair hoofdstuk onder leiding van gerenommeerd topchef Sidney Schutte. Met trots introduceren wij binnenkort een geheel nieuw concept: Franse brasserie stijl, waar eenvoud, smaak en gastvrijheid centraal zullen staan. Herkenbaar en toegankelijk voor iedereen. Wij bouwen aan een plek waar gasten zich thuis voelen, geen sterrenniveau, maar wél met vakmanschap en liefde voor het product. Ter versterking van ons team zoeken wij enthousiaste collega’s in de keuken die deze culinaire reis met ons willen aangaan!
Ter uitbreiding van ons keukenteam zoeken wij een Mise-en-place Chef die ons helpt elke dag perfect voorbereid te starten. In deze functie ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse voorbereidingen in de keuken en lever je een essentiële bijdrage aan het succes van onze gerechten.
Wat ga je precies doen?
Je verzorgt de dagelijkse mise-en-place voor lunch en diner: snijden, portioneren, voorbereiden en structureren.
Je werkt nauw samen met de chefs en zorgt ervoor dat alles klaarstaat voor een vlekkeloos keukenteam tijdens de service.
Je bewaakt de kwaliteit, versheid en hygiëne van producten volgens de HACCP-richtlijnen.
Je houdt de werkomgeving en keukenapparatuur schoon en zorgt dat bijzonderheden/mankementen worden gemeld
Je beoordeelt de kwaliteit van de te gebruiken producten/ingrediënten op o.a. versheid en houdbaarheid
Je ontvangt, controleert en slaat de bestellingen op zodra deze geleverd zijn. Ook doe je aan voorraadbeheer en controleer en verantwoord je de verbruikte hoeveelheden
Je werkt in dagdiensten (09:00 – 17:00), wat deze functie perfect maakt voor wie graag structuur en regelmaat heeft.
Dit ben of heb je
Passie voor koken en gevoel voor smaak en detail.
Je werkt gestructureerd en houdt van orde in de keuken.
Je bent zelfstandig, stressbestendig en kunt goed plannen.
Ervaring in een professionele keuken is een pré, maar enthousiasme en motivatie zijn minstens zo belangrijk.
Dit is een functie waarin wij verwachten dat je zelf startend en kwaliteitsgericht bent ingesteld en natuurlijk met de wisselende werkdruk in de keuken om kunt gaan. Je haalt iedere dag weer het beste uit jezelf en bent pas tevreden als alles op rolletjes loopt en onze gasten een fantastische smaakervaring hebben gehad.
Dit krijg je van ons
Een omgeving met heel veel gezellige collega’s en werken op een top locatie
De zekerheid van werken bij een grote organisatie maar de gezelligheid van een familiebedrijf
Een baan met veel flexibiliteit en diversiteit
20% personeelskorting wanneer je in je vrije tijd bij een van onze zaken komt eten of een drankje komt doen
Ontwikkelmogelijkheden in de vorm van trainingen en opleidingen
Pensioen bij pensioenfonds PHenC
Gratis padellen bij PEAKZ!
Over Axivate Horeca
Welkom bij Axivate Horeca Group, de organisatie achter enkele van de mooiste horecazaken in de Randstad en Utrecht. Denk aan iconische locaties zoals PK Bar & Kitchen, Stadskasteel Oudaen, Brouwerij Oudaen, Restaurant Rust Wat en Buitenplaats Slangevegt. Iedere zaak heeft zijn eigen unieke identiteit, maar wat ze verbindt, is onze passie voor kwaliteit, gastvrijheid en het creëren van oprechte belevingen. Dit vind je ook terug in ons DNA. Bij Axivate horeca draait alles om een bijzondere ervaring, niet alleen voor onze gasten, maar ook voor jou als medewerker. We willen dat iedereen het beste uit zichzelf en anderen haalt – elke dag weer. Samen zorgen we ervoor dat onze gasten graag terugkomen, dankzij de unieke sfeer, de heerlijke gerechten en onze persoonlijke, authentieke aanpak. Want bij Axivate horeca geloven we dat succes begint met jezelf zijn. Met meer dan 700 collega’s maken wij dagelijks het verschil
Enthousiast? Solliciteer nu!
Benieuwd naar onze andere openstaande vacatures, kijk dan hier.
of
Helemaal klaar!
Je sollicitatie is succesvol ingediend!