
Wie zijn wij?
Gelegen in het bruisende hart van de stad, aan de Drieharingstraat, biedt Mezzeria Milo een eigentijdse twist op de Griekse keuken. Hier draait alles om het delen van authentieke mezedes in een sfeervolle setting. Met een interieur vol levendige kleuren, een kunstzinnige citroenboom en een open terras, voelt elke maaltijd als een vakantie in de Mediterranee.
Elke tweede tot laatste zaterdag van de maand transformeert Milo in een levendige ontmoetingsplek met 'Milo’s Mousiki' – een avond vol live Griekse muziek, heerlijke mezedes en een warme, feestelijke sfeer.
Ben jij op zoek naar een plek waar gastvrijheid, smaak en gezelligheid samenkomen?
Solliciteer dan nu als Floormanager!
Wat ga je precies doen?
Werk je al een tijdje in de horeca en ben je klaar voor je volgende stap? Dan is dit de functie voor jou! Want in deze rol ben je samen met jouw manager verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding van ons sfeervolle restaurant. Je bent iemand die het team wilt begeleiden en coachen door te doen, oftewel leading by example.
Geen dag is hetzelfde. Je bent samen met jouw manager verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van het restaurant midden in de gezelligste horeca straat van Utrecht. Wanneer je begint met je dienst neem je natuurlijk eerst een kop koffie of thee. Je komt binnen en kijkt op het rooster vooruit om te zien of de bezetting klopt met de verwachte drukte van de dag.
Je kijkt verder of alles goed is klaargezet zodat jouw dienst vlekkeloos verloopt. Je hebt de leiding over je team en zet je collega’s in hun kracht en zorgt ervoor dat iedereen met plezier z’n werk kan uitvoeren. Je houdt overzicht en ontvangt de gasten. Je bent het gezicht van de zaak en met een gezonde dosis humor loods jij je collega’s en gasten door hun dienst en bezoek heen.
Verder controleer en doe je de bestellingen en in overleg heb je contact met leveranciers, maak je het rooster, calculeer en breng je creativiteit mee m.b.t. gerechten en de drankenkaart.
Aan het eind van je shift bespreek je de gezellige avond met je team en hoor je de avonturen van een collega aan.
Dit doe je nog meer
Je werkt samen met je team in de bediening (opnemen van bestellingen, serveren van wijnen en gerechten, afmaken van de gerechten aan tafel, opmaken van de rekening en afrekenen met gasten, e.d.)
Je geeft daarnaast ook leiding aan de medewerkers bediening (motivatie en inzet medewerkers, verlof en planning werkroosters, mede selecteren van nieuwe collega’s)
Je begeleid, stimuleert en coacht medewerkers in het werk en voert gesprekken over functioneren en maakt ontwikkelafspraken
Je ziet toe op de voortgang en uitvoeringskwaliteit van de werkzaamheden en vangt vragen en of klachten van klanten op en handelt deze af
Je zorgt dat de kwaliteit van het werk hoog is en dat alle Arbo- hygiëne- en veiligheidsvoorschriften (HACCP, persoonlijke beschermingsmiddelen e.d.) worden gehandhaafd
Op basis van jouw ervaringen en suggesties van gasten doe je voorstellen aan je leidinggevende voor verbeteringen/ veranderingen.
Dit is een functie waarin wij verwachten dat je gastgericht bent ingesteld. Je haalt iedere dag weer het beste uit jezelf en bent pas tevreden als alles op rolletjes loopt en onze gasten een fantastische ervaring hebben gehad.
Dit ben of heb je
Om dat allemaal goed te doen, is het handig als je het volgende bent of hebt:
Je begrijpt alle bedrijfsregels en richtlijnen, bijvoorbeeld over hygiëne
Je vindt het geen probleem om ‘s avonds en in het weekend te werken. Gezellig juist!
Je snapt dat gasten langskomen voor een leuke (en lekkere) tijd, dus werk je daar met je positieve instelling graag aan mee
Je bent pas blij als je gasten tevreden en met een lach de deur uitgaan
Je vindt het leuk om na werk met collega’s een drankje te doen
Je kunt op vrijdag, zaterdag en of zondag werken
Dit krijg je van ons
Voor al je harde werk krijg je dit van ons terug:
Een mooie baan in een gastvrij team. Werkplezier en gezelligheid gegarandeerd.
Een passend salaris. Afhankelijk van je ervaring, plus natuurlijk fooi!
Een goed pensioen bij PHenC. Zo kun je ook later blijven genieten van lekker eten en drinken.
20% personeelskorting. Kom in je vrije tijd lekker bij ons eten of borrelen!
Ontwikkelingsmogelijkheden. Van trainingen tot opleidingen – we helpen je groeien.
Via Alléo stel je zelf je secundaire arbeidsvoorwaarden samen. Kies bijvoorbeeld voor een sportabonnement of andere leuke kortingen, helemaal passend bij jouw leven en wensen.
Over Axivate Horeca
Welkom bij Axivate Horeca Group, de organisatie achter enkele van de mooiste horecazaken in de Randstad en Utrecht. Denk aan iconische locaties zoals PK Bar & Kitchen, Stadskasteel Oudaen, Brouwerij Oudaen, Restaurant Rust Wat en Buitenplaats Slangevegt. Iedere zaak heeft zijn eigen unieke identiteit, maar wat ze verbindt, is onze passie voor kwaliteit, gastvrijheid en het creëren van oprechte belevingen. Dit vind je ook terug in ons DNA. Bij Axivate horeca draait alles om een bijzondere ervaring, niet alleen voor onze gasten, maar ook voor jou als medewerker. We willen dat iedereen het beste uit zichzelf en anderen haalt – elke dag weer. Samen zorgen we ervoor dat onze gasten graag terugkomen, dankzij de unieke sfeer, de heerlijke gerechten en onze persoonlijke, authentieke aanpak. Want bij Axivate horeca geloven we dat succes begint met jezelf zijn. Met meer dan 700 collega’s maken wij dagelijks het verschil.
Enthousiast? Solliciteer nu!
Mocht dit momenteel niet de vacature zijn waar je naar opzoek bent, kijk dan hier naar onze andere openstaande vacatures.
of
Helemaal klaar!
Je sollicitatie is succesvol ingediend!

