Overslaan naar content

Chef de Parti

  • Op locatie
    • Blaricum, Noord-Holland, Nederland
  • Rust wat

Wie zijn wij?

Restaurant Rust Wat in Blaricum krijgt een nieuw culinair hoofdstuk onder leiding van gerenommeerd topchef Sidney Schutte. Met trots introduceren wij binnenkort een geheel nieuw concept: Franse brasserie stijl, waar eenvoud, smaak en gastvrijheid centraal zullen staan. Herkenbaar en toegankelijk voor iedereen. Wij bouwen aan een plek waar gasten zich thuis voelen, geen sterrenniveau, maar wél met vakmanschap en liefde voor het product. Ter versterking van ons team zoeken wij enthousiaste collega’s in de keuken die deze culinaire reis met ons willen aangaan!

Heb jij passie voor koken en droom je ervan om echte Franse klassiekers te bereiden? Bij Rust Wat krijg je de kans om samen met Sidney Schutte een brasserie neer te zetten waar puur genieten voorop staat.

Solliciteer nu als Chef de Parti!

Wat ga je precies doen?

  • Je zorgt voor alle voorbereidende werkzaamheden en bereidingen in de keuken zodat alle gerechten tijdig en goed verzorgd de keuken verlaten

  • Je houdt de werkomgeving en keukenapparatuur schoon en zorgt dat bijzonderheden/mankementen worden gemeld

  • Je beoordeelt de kwaliteit van de te gebruiken producten/ingrediënten op o.a. versheid en houdbaarheid

  • Je geeft de hulpkracht(en) aanwijzingen en instructies zodat ook zij een bijdrage leveren aan het keukenproces

  • Je ziet toe op de naleving van de voorschriften op het gebied van veiligheid, Arbo, HACCP en werk- en presentatiemethoden (huisstijl) en bewaakt houdbaarheid en hygiëne

  • Je ontvangt, controleert en slaat de bestellingen op zodra deze geleverd zijn. Ook doe je aan voorraadbeheer en controleer en verantwoord je de verbruikte hoeveelheden

  • Je levert inbreng voor de menu’s en ontwikkelt recepten. Ook bespreek je afwijkende menu’s voor partijen

Dit ben of heb je

  • MBO niveau 3 werk- en denkniveau

  • Aantoonbare kennis van de basis kooktechnieken

  • Kennis van producten/ingrediënten en (de samenstelling van) de menukaart

  • Je bent flexibel inzetbaar (weekenden en avonden inbegrepen)

Dit is een functie waarin wij verwachten dat je zelf startend en kwaliteitsgericht bent ingesteld en natuurlijk met de wisselende werkdruk in de keuken om kunt gaan. Je haalt iedere dag weer het beste uit jezelf en bent pas tevreden als alles op rolletjes loopt en onze gasten een fantastische smaakervaring hebben gehad.


Dit krijg je van ons

  • Een omgeving met heel veel gezellige collega’s en werken op een top locatie

  • De zekerheid van werken bij een grote organisatie maar de gezelligheid van een familiebedrijf

  • Een baan met veel flexibiliteit en diversiteit

  • 20% personeelskorting wanneer je in je vrije tijd bij een van onze zaken komt eten of een drankje komt doen

  • Ontwikkelmogelijkheden in de vorm van trainingen en opleidingen

  • Pensioen bij pensioenfonds PHenC

  • Gratis padellen bij PEAKZ!

Over Axivate Horeca

Welkom bij Axivate Horeca Group, de organisatie achter enkele van de mooiste horecazaken in de Randstad en Utrecht. Denk aan iconische locaties zoals PK Bar & Kitchen, Stadskasteel Oudaen, Brouwerij Oudaen, Restaurant Rust Wat en Buitenplaats Slangevegt. Iedere zaak heeft zijn eigen unieke identiteit, maar wat ze verbindt, is onze passie voor kwaliteit, gastvrijheid en het creëren van oprechte belevingen. Dit vind je ook terug in ons DNA. Bij Axivate horeca draait alles om een bijzondere ervaring, niet alleen voor onze gasten, maar ook voor jou als medewerker. We willen dat iedereen het beste uit zichzelf en anderen haalt – elke dag weer. Samen zorgen we ervoor dat onze gasten graag terugkomen, dankzij de unieke sfeer, de heerlijke gerechten en onze persoonlijke, authentieke aanpak. Want bij Axivate horeca geloven we dat succes begint met jezelf zijn. Met meer dan 700 collega’s maken wij dagelijks het verschil

Enthousiast? Solliciteer nu!
Benieuwd naar onze andere openstaande vacatures, kijk dan hier.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar