Skip to content

Zelfstandig Werkend Kok

Utrecht, Utrecht, Nederland€ 2.300 - € 2.600De Markt

Wie zijn wij?

De Marktwaar je overdag en ’s avonds kunt genieten van heerlijke Italiaanse gerechten, wijnen en andere producten. Wij serveren klassieke Italiaanse pizza’s, pasta’s en salades in een hedendaags jasje.

Wat De Markt bijzonder maakt

Met z’n tweeën, met de hele familie of met een hele groep, elke dag van de week is De Markt een goede keuze om van de heerlijke gerechten te genieten. Met een Italiaanse knipoog genieten van onze beroemde antipasti plateaus terwijl je ondertussen je ogen de kost geeft met dank aan al het winkelend publiek wat voorbij komt.


Wat bieden wij?

· Wij vinden werk/privé balans ontzettend belangrijk en streven naar een 4-daagse werkweek

· Je ontvangt een goed salaris passend bij jouw opleidingsniveau en ervaring

· Je krijgt ruimte voor persoonlijke ontwikkeling (denk bijvoorbeeld aan werkgerelateerde cursussen & trainingen)

· Je bent onderdeel van Axivate Horeca Group, waardoor er diverse doorgroeimogelijkheden zijn ook binnen andere zakenWie zoeken wij?

Wij zijn momenteel opzoek naar een Zelfstandig werkend kok. Vind jij het leuk om in een omgeving te werken waar iedereen trots is op het product, voor elkaar klaar staat en met passie bezig is met het vak. Samen met het team ben je verantwoordelijk voor het diner van vele gasten. Alle ingrediënten voor een topbaan met passie voor het horeca vak zijn bij ons aanwezig!

Natuurlijk horen naast het bereiden van ambachtelijke gerechten ook de voorbereidende werkzaamheden erbij, bewaak jij de kwaliteitsnormen en leef je de hygiëne voorschriften na.

Wil jij samen met het team het product naar een hoger niveau brengen? Neem dan contact met ons op.


Wij zijn erg benieuwd voor welk gerecht wij jou wakker kunnen maken!


Is dit niet de vacature voor jou? Kijk dan hier naar onze andere openstaande vacatures.
De Markt 
is onderdeel van de Axivate Horeca Group. Axivate heeft verschillende horecazaken met ieder zijn eigen identiteit, op toplocaties in- en om Utrecht. Er worden trainingen, meetings en inspiratiesessies georganiseerd voor de gehele groep. Samen staan we sterker, delen we kennis en leren we van elkaar.


of

Apply with Indeed onbeschikbaar