Skip to content

Zelfstandig Werkend Kok

Blaricum, Noord-Holland, Nederland€ 1.986 - € 2.813Rust wat

Wie zijn wij?

Rust Wat is eigenlijk een goed bewaard geheim midden in de natuur. In stilte staren over het water en genieten van bijzondere seizoensgerechten en buitengewone wijnen. Met haar unieke ligging, fantastische service en high-end producten een ijzersterke reputatie in het Gooi. Maar daarbuiten houden we het liever een beetje stil…


Wat bieden wij?

· Wij vinden werk/privé balans ontzettend belangrijk en streven naar een 4-daagse werkweek

· Je ontvangt een goed salaris passend bij jouw opleidingsniveau en ervaring

· Je krijgt ruimte voor persoonlijke ontwikkeling (denk bijvoorbeeld aan werk gerelateerde cursussen & trainingen)

· Je bent onderdeel van Axivate Horeca Group, waardoor er diverse doorgroeimogelijkheden zijn ook binnen andere zaken


Wie zoeken wij?

Wij zijn momenteel opzoek naar een Zelfstandig werkend kok. Vind jij het leuk om in een omgeving te werken waar iedereen trots is op het product, voor elkaar klaar staat en met passie bezig is met het vak. Samen met het team ben je verantwoordelijk voor het creëren / maken van verschillende gerechten op de gevarieerde menukaart. Onze menukaart biedt voor ieder wat wils: van bekende ‘klassiekers’ tot wisselende seizoensgerechten. Alle ingrediënten zijn aanwezig voor een exclusieve lunch of diner in een sfeervolle setting voor onze gasten.


Samen met ons ervaren team ben je verantwoordelijk voor lunch & diner van vele gasten.


Natuurlijk horen naast het bereiden van ambachtelijke gerechten ook de voorbereidende werkzaamheden erbij, bewaak jij de kwaliteitsnormen en leef je de hygiëne voorschriften na.


Benieuwd hoe jouw collega Vincent het vindt in de keuken van Rust Wat? Lees dan hier verder..

Wil jij samen met het team het product naar een hoger niveau brengen? Neem dan contact met ons op.


Is dit niet de job die jij momenteel zoekt, kijk dan hier naar onze andere openstaande vacatures.Rust Wat is onderdeel van de Axivate Horeca Group. Axivate heeft verschillende horecazaken met ieder zijn eigen identiteit, op toplocaties in- en om Utrecht. Er worden trainingen, meetings en inspiratiesessies georganiseerd voor de gehele groep. Samen staan we sterker, delen we kennis en leren we van elkaar.


of

Apply with Indeed onbeschikbaar