Skip to content

Zelfstandig Werkend Kok

Nederland, Utrecht, Utrecht€ 1.986 - € 2.813Oudaen

Wie zijn wij?

Altijd al willen werken in een kasteel met een verhaal? Oudaen is een historisch stadskasteel midden in het centrum van Utrecht. Oudaen is ontzettend veelzijdig, van vergaderzalen, het grand café, een fantastisch restaurant tot onze eigen bierbrouwerij in de kelder.


Wat bieden wij?

● Wij vinden werk/privé balans ontzettend belangrijk en streven naar een 4- daagse werkweek

● Je ontvangt een goed salaris passend bij jouw opleidingsniveau en ervaring

● Je krijgt ruimte voor persoonlijke ontwikkeling (denk bijvoorbeeld aan werkgerelateerde cursussen & trainingen)

● Je bent onderdeel van Axivate Horeca Group, waardoor er diverse doorgroeimogelijkheden zijn ook binnen andere zaken


Wie zoeken wij?

Wij zijn momenteel opzoek naar een Zelfstandig werkend kok. Vind jij het leuk om in een omgeving te werken waar iedereen trots is op het product, voor elkaar klaar staat en met passie bezig is met het vak. Houd jij van afwisseling in je werk? Van lunch, diner tot banqueting. Alle ingrediënten voor een topbaan met passie voor het horeca vak zijn bij ons aanwezig!
Natuurlijk horen naast het bereiden van ambachtelijke gerechten ook de voorbereidende werkzaamheden erbij, bewaak jij de kwaliteitsnormen en leef je de hygiëne voorschriften na. 


Wil jij samen met het team het product naar een hoger niveau brengen?  Neem dan contact met ons op. 

Wij zijn erg benieuwd voor welk gerecht wij jou wakker kunnen maken!


Is dit momenteel niet de vacature voor jou? Neem dan een kijkje bij onze andere openstaande vacatures.Oudaen is onderdeel van de Axivate Horeca Group. Axivate heeft verschillende horecazaken met ieder zijn eigen identiteit, op toplocaties in- en om Utrecht. Er worden trainingen, meetings en inspiratiesessies georganiseerd voor de gehele groep. Samen staan we sterker, delen we kennis en leren we van elkaar.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar