Overslaan naar content

Tapas Chef

  • Op locatie
    • Utrecht, Utrecht, Nederland
  • Vintage

Wie zijn wij?

Vintage is een tapasbar waar de beleving centraal staat. Koude tapas, warme tapas, vis, vlees of vegetarisch. Je kunt alles combineren of een keuze maken uit een van onze plateau’s onder begeleiding van een goed glas wijn. Bij ons is alles mogelijk.

Naast tapasbar zijn wij ook een wijnbar. De 12 meter lange bar met een even lange barkast vol met verrassende wijnen nodigt uit tot proeven. In de wijnkaart ontmoet traditie innovatie en hebben wij gekozen voor wijnen die verrassen zonder hun oorsprong te verliezen.


De keuken is jouw culinaire uitlatingsklep. Je verveelt je er nooit. Heb je ideeën voor verrassende combinaties van ingrediënten voor een nieuw recept? Test ze uit! Van voorbereiding tot voorraadbeheer en kwaliteitscontrole, je bent de smaakmaker van het team. Heb jij zin om je schort gelijk om te doen? 


Solliciteer dan nu als zelfstandig werkend kok bij Tapasbar Vintage Utrecht!


Wat ga je precies doen?

Als zelfstandig werkend kok ben je natuurlijk vooral in de keuken te vinden. Samen met de chef en de rest van het team ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Je zorgt ervoor dat alle producten op voorraad zijn en je bestelt nieuwe ingrediënten op tijd bij de leveranciers.

Het leuke is dat je veel kookt en nieuwe recepten ontwikkelt, met zo vers mogelijke ingrediënten. Daarom houd je de versheid en houdbaarheid van de voorraad netjes bij. Je kent het menu van A tot Z uit je hoofd. Heeft een gast een voedselallergie of andere voorkeur? Dan pas jij het gerecht zonder nadenken aan, zodat de gast alsnog kan genieten. Daar krijg jij een kick van! 


Dit doe je nog meer:

  • Je houdt je bezig met de opmaak van de borden, zodat alles netjes en op tijd de keuken verlaat

  • Je onderhoudt de keukenapparatuur en weet hoe je een (kleine) storing repareert. Grote storingen of mankementen meld je meteen

  • Je beheert de voorraad: je ontvangt, calculeert, controleert en doet bestellingen

  • Je leeft de veiligheidsvoorschriften na, zoals Arbo en HACCP

  • Je vindt het gezellig om na het werk met je collega’s nog een drankje te drinken aan de bar


Dit ben of heb je

Om dat allemaal goed te doen, is het handig als je het volgende bent of hebt:

  • Je kent alle basis kooktechnieken als geen ander

  • Je weet hoe je (dagverse) producten en ingrediënten inkoopt en hoe je een menu samenstelt

  • Je snapt dat de werkdruk in de keuken de ene keer hoger is dan de andere en gaat hier goed mee om. Piekmomenten zijn voor jou een eitje

  • Je vindt het geen probleem om ‘s avonds en in het weekend te werken. Gezellig juist!

  • Je bent pas tevreden als gasten met een volle maag en een lach de deur uitgaan


Dit krijg je van ons

Voor al je harde werk krijg je dit van ons terug:

  • Een superleuke baan met een super gezellig team

  • Een goed pensioen bij PHenC, zodat je op je oude dag nog steeds lekker kunt kokkerellen

  • 20% personeelskorting als je in je vrije tijd bij een van onze zaken komt eten of een drankje komt doen

  • Volop kansen om jezelf verder te ontwikkelen met trainingen en opleidingen

  • Gratis padellen bij PEAKZ!


Over Axivate Horeca

Je werkt in de keuken bij Axivate Horeca. Gaat er niet meteen een belletje rinkelen? Denk dan aan PK Bar & Kitchen, Stadskasteel Oudaen, Brouwerij Oudaen, Café-Restaurant Rust Wat en Buitenplaats Slangevegt. Je leest het goed: de mooiste en meest sfeervolle restaurants in Utrecht zijn van ons. Een geweldige omgeving om in te werken. Al onze horecazaken zijn bijzonder, authentiek en serveren de heerlijkste gerechten en drankjes. Maar onze 580 medewerkers zijn het belangrijkst: zij zijn gastvrij en zetten onze gasten elke dag op de eerste plaats. Jij ondersteunt de chefkok waar nodig en maakt de mooiste en lekkerste gerechten voor de gasten.


Enthousiast? Solliciteer nu

Is dit niet de vacature voor jou? Kijk dan hier naar onze andere openstaande vacatures

of

Apply with Indeed onbeschikbaar