Skip to content

Supervisor Bediening

Utrecht, Utrecht, NederlandOudaen

Wie zijn wij?

Altijd al willen werken in een kasteel met een verhaal? Oudaen is een historisch stadskasteel midden in het centrum van Utrecht. Oudaen is ontzettend veelzijdig, van vergaderzalen, het grand café, een fantastisch restaurant tot onze eigen bierbrouwerij in de kelder.


Wat bieden wij?

  • Wij vinden werk/privé balans ontzettend belangrijk en streven naar een 4-daagse werkweek

  • Je ontvangt een goed salaris passend bij jouw opleidingsniveau en ervaring

  • Je krijgt ruimte voor persoonlijke ontwikkeling (denk bijvoorbeeld aan werk gerelateerde cursussen en trainingen)

  • Je bent onderdeel van Axivate Horeca Group, waardoor er diverse doorgroeimogelijkheden zijn ook binnen andere zakenWie zoeken wij?

Wij zijn momenteel opzoek naar een Supervisor die klaar is voor een volgende stap. Onze prachtige locatie bestaat uit meerdere restaurants en zalen, waardoor het per dag kan veranderen voor welke sectie je verantwoordelijk bent. Tijdens jouw shift hou jij het overzicht, begeleid en coach je het personeel en steek jij zelf ook de handen uit de mouwen. Met jouw uitstekende service tover jij bij iedereen een glimlach op het gezicht.

Vind jij het leuk om in een omgeving te werken waar iedereen met passie bezig is met het vak en daarnaast voor elkaar klaarstaat? Houd jij van afwisseling in je werk en wil jij jezelf ontwikkelen in een leidinggevende functie? Dan is dit de ideale baan voor jou. Je krijgt in deze functie de ruimte om zowel operationele als administratieve taken op te pakken. Til samen met jouw team de service naar een hoger niveau en zorg je ervoor dat gasten graag weer terugkomen.


Wij zijn erg benieuwd welk drankje jou het beste omschrijft, hopelijk schenken wij deze voor jouw in na je eerste werkdag!


Ben je momenteel opzoek naar een andere leuke positie? Kijk dan hier voor onze andere openstaande vacatures.Oudaen is onderdeel van de Axivate Horeca Group. Axivate heeft verschillende horecazaken met ieder zijn eigen identiteit, op toplocaties in- en om Utrecht. Er worden trainingen, meetings en inspiratiesessies georganiseerd voor de gehele groep. Samen staan we sterker, delen we kennis en leren we van elkaar.


of

Apply with Indeed onbeschikbaar