Skip to content

Senior Business Controller

Utrecht, Utrecht, Nederland€ 5.000 - € 6.000Hoofdkantoor

Wie zijn wij?

Wij zijn Axivate Horeca Group, afgekort AHG, een onderneming die zich succesvol bezighoudt met het beheren van een grote diversiteit aan horeca bedrijven voornamelijk in de Randstad/Utrecht.


Alle bedrijven binnen de AHG hebben hun eigen identiteit. De bedrijven zijn herkenbaar aan hun bijzondere locaties, uitstraling en gastgerichtheid. Maar vooral aan de kwaliteit van onze ruim 500 medewerkers die met de juiste vakkennis en passie al onze gasten, iedere dag een plezierige beleving geven.


Zin om samen met ons verder te bouwen aan de Axivate Horeca Group? Aangenaam!

Wat ga je precies doen?

In de rol van Senior Business Controller ben jij de persoon die de brug vormt tussen de financiële aspecten en de operationele uitvoering. Met grondige analyses draag je bij aan het optimaliseren van de prestaties van onze 15 horecalocaties en speel je een essentiële rol in de groei van Axivate. Jij bent de sparingspartner van zowel de directie als de operationele teams. In meetings stuur je bij, initieer je acties op basis van je analyses en werk je samen met het management om deze acties uit te voeren.


Voor alle financiële beslissingen fungeer jij als het eerste aanspreekpunt, en de directie vertrouwt op jouw expertise. Dit omvat onder meer analyses van omzet en verkoop, loonkosten en kostprijscalculaties. Bovendien draag je medeverantwoordelijkheid voor het financieel doorlichten van mogelijke overnames.


Financiële Administratie: Je bent eindverantwoordelijk voor het optijd aanleveren van verschillende rapportages en cijfers en zorgt ervoor dat het administratieve beheer van de verschillende zaken goed verloopt. Je geeft leiding aan een team van 7 medewerkers. Verder zorg je voor een tijdige oplevering van de geconsolideerde jaarrekening van Axivate Horeca Group en ondersteun je bij de audit. 


Rapportage en Business Intelligence (BI): Je hebt een passie voor de doorontwikkeling van onze dashboards en krijgt de ruimte om verder te bouwen aan onze bestaande BI- en sturingsinformatie. De eerste stappen zijn al gezet, en er staat al een solide dashboard. Nu krijg jij de kans om dit project verder te ontwikkelen en onze rapportagemogelijkheden naar een hoger niveau te tillen.


Dit ben of heb je;

Om dat allemaal goed te doen, is het handig als je het volgende bent of hebt:

  • Je hebt een afgeronde WO opleiding in een bedrijfseconomische richting aangevuld met minimaal 5 jaar relevante werkervaring.
  • Je hebt bij voorkeur gewerkt in de audit/accountancy.
  • Je bent op zoek naar een fulltime functie
  • Je bent in staat om jouw financiële analyses begrijpelijk te maken voor alle stakeholders, variërend van directie tot aan de operatie.
  • Je bent analytisch sterk en in staat om bevindingen te vertalen naar concrete acties.
  • Je bent in staat om jouw ervaring over te brengen en kennis te delen binnen jouw team.


Dit krijg je van ons;

Voor al je harde werk krijg je dit van ons terug:

  • Veel vrijheid: je mag hybride werken en deelt je eigen werktijd in, zolang je maar binding houdt met je collega’s
  • Mogelijkheid tot het meedelen in een jaarlijkse winstuitkering op basis van concern breed gestelde KPI's
  • Volop kansen om jezelf verder te ontwikkelen met het opleidingsbudget
  • Een leuk team met gezellige collega’s waarmee je regelmatig borrelt, bijvoorbeeld op het mooiste terras van Utrecht


Over Axivate Horeca

Jouw werkplek is Axivate Horeca. Gaat er niet meteen een belletje rinkelen? Denk dan aan PK Bar & Kitchen, Stadskasteel Oudaen, Brouwerij Oudaen, Café-Restaurant Rust Wat en Buitenplaats Slangevegt. Je leest het goed: de mooiste en meest sfeervolle restaurants in Utrecht zijn van ons. Een geweldige omgeving om in te werken. Al onze horecazaken zijn bijzonder, authentiek en serveren de heerlijkste gerechten en drankjes. 


Enthousiast? Solliciteer nu!

Ben je enthousiast en wil je niets liever dan werken in het gezelligste straatje van Utrecht? Solliciteer dan nu. We kijken ernaar uit om je te leren kennen!

of

Apply with Indeed onbeschikbaar