Wie zijn wij?
Wij zijn Axivate Horeca Group, afgekort AHG, een onderneming die zich succesvol bezighoudt met het beheren van een grote diversiteit aan horeca bedrijven voornamelijk in de Randstad/Utrecht.
Alle bedrijven binnen de AHG hebben hun eigen identiteit. De bedrijven zijn herkenbaar aan hun bijzondere locaties, uitstraling en gastgerichtheid. Maar vooral aan de kwaliteit van onze ruim 700 medewerkers die met de juiste vakkennis en passie al onze gasten, iedere dag een plezierige beleving geven.
Zin om samen met ons verder te bouwen aan de Axivate Horeca Group? Aangenaam!
Stel je eens voor dat je meerdere restaurants van verschillend signatuur onder je hoede hebt, van een kasteel hier op de gracht, een complete horecastraat tot grote zaken aan een strand en/of langs de Vecht? Klinkt als een droom? Bij Axivate Horeca is het werkelijkheid.
Solliciteer nu als regiomanager van meerdere horecazaken van de Axivate Horeca Groep.
Wat deze droombaan zo geweldig maakt? De 3 v's: vrijheid, variatie en verantwoordelijkheid. Je bent verantwoordelijk voor gevarieerde restaurants en zorgt dat je de jaardoelen haalt en daarbij binnen de plannen en budgetten blijft. Je hebt volledige vrijheid in hoe je die doelen haalt. Dus gebruik vooral je creativiteit en probeer volop nieuwe ideeën uit.
Wat ga je precies doen?
Je houdt je bezig met van alles en nog wat. Denk aan inkoop, administratie, personeelszaken, business Intelligence, sales en marketing, met waar nodig hulp van je collega’s van het services kantoor die overkoepelende zaken voor alle restaurants voor hun rekening nemen. Dankzij al die afwisseling ziet elke dag er anders uit. Je hebt bijvoorbeeld gesprekken met leveranciers en medewerkers, kijkt mee naar de keukenprocessen en helpt een handje in de zaken. Ook kijk je of de schoonmaak op tijd klaar is en check je de roosters op efficiency, kwaliteit en onderbouwing. Om aan het einde van de dag samen met je medewerkers neer te ploffen met een heerlijk drankje, voor de binding (lees: gezelligheid!). Dit doe je ook nog:
- Je geeft leiding aan de (assistent-)managers en chefkoks van de restaurants en rapporteert aan onze operationeel directeur
- Je begeleidt, stimuleert en coacht je medewerkers, bijvoorbeeld door ontwikkel- en functioneringsgesprekken te voeren
- Je hebt een jaloersmakend netwerk en hier promoot je jouw zaken vollop.
- Je ziet erop toe dat je medewerkers alle regels naleven op het gebied van arbo, hygiëne en veiligheid
- Je stelt elk jaar een bedrijfsplan op (inclusief budget) dat aansluit bij de doelen en het beleid van onze organisatie
- Met hard werken en een uitstekend team zorg je voor geweldige resultaten, zowel qua tevredenheid als de financiën
- En hey, we zitten in hospitality dus je knalt waar nodig keihard mee op de vloer en bent zo een voorbeeld voor al jouw teamleden
Functievereisten
Om dat allemaal goed te doen, is het handig als je het volgende bent of hebt:
- Je denkt en werkt als een hbo’er
- Je bent data & business intelligent gedreven
- Je hebt zeker 2 jaar ervaring met leidinggeven aan meerdere managers in de horeca
- Je vindt het geen probleem om 's avonds en in het weekend te werken. Gezellig juist!
- Je ruikt (en proeft) niet alleen de heerlijke gerechten in de restaurants, maar ook kansen en trends in de markt. Je weet namelijk als geen ander wat gasten willen
- Jouw enthousiasme is zo aanstekelijk dat je iedereen moeiteloos meekrijgt met je nieuwe, creatieve ideeën
- Je bent als leider een gastvrij en gezellig voorbeeld voor je medewerkers dat veel initiatief neemt
- Je ziet snel de (missende) skills in je teams, waardoor je een geweldige teambuilder bent
- Je weet alles van bedrijfsregels, richtlijnen, geldende wetten en regels en financiële ken- en stuurgegevens, of je vindt het leuk om je daarin te verdiepen
- Je bent pas tevreden als je medewerkers en gasten blij de deur uitgaan
Je gaat werken voor Axivate Horeca, een snelgroeiende scale-up met 15 grote zaken in en rondom de provincie Utrecht. Gaat er niet meteen een belletje rinkelen? Denk dan aan PK Bar & Kitchen, Stadskasteel Oudaen, Brouwerij Oudaen, Café-Restaurant Rust Wat en Buitenplaats Slangevegt. Je leest het goed: de mooiste en meest sfeervolle restaurants in Utrecht zijn van ons. Een geweldige omgeving om in te werken. Al onze horecazaken zijn bijzonder, authentiek en serveren de heerlijkste gerechten en drankjes. Maar onze 700+ medewerkers zijn het belangrijkst: zij zijn gastvrij en zetten onze gasten elke dag op de eerste plaats. Aan jou als manager de taak om juist hen op de eerste plaats te zetten, zodat ze dat kunnen blijven doen.
Ben je enthousiast en wil je niets liever dan werken bij een super professioneel Solliciteer dan nu en dan hoor je zo snel mogelijk van ons. We kijken ernaar uit om je te leren kennen
of
Helemaal klaar!
Je sollicitatie is succesvol ingediend!