Skip to content

Medewerker Bediening (FT / PT)

Blaricum, Noord-Holland, NederlandRust wat

Wie zijn wij?

Rust Wat is eigenlijk een goed bewaard geheim midden in de natuur. In stilte staren over het water en genieten van bijzondere seizoensgerechten en buitengewone wijnen. Met haar unieke ligging, fantastische service en high-end producten een ijzersterke reputatie in het Gooi. Maar daarbuiten houden we het liever een beetje stil…


Wat bieden wij?

  • Wij vinden werk/privé balans ontzettend belangrijk en streven naar een 4-daagse werkweek

  • Je ontvangt een goed salaris passend bij jouw opleidingsniveau en ervaring

  • Je krijgt ruimte voor persoonlijke ontwikkeling (denk bijvoorbeeld aan werk gerelateerde cursussen en trainingen)

  • Je bent onderdeel van Axivate Horeca Group, waardoor er diverse doorgroeimogelijkheden zijn ook binnen andere zaken


Wie zoeken wij?

Wij zijn momenteel opzoek naar een medewerker bediening die van een uitdaging houdt. Vind jij het leuk om zowel achter de bar, in de bediening & op evenementen te werken? Dan is dit de job voor jou. Samen met het team zorg je voor een uitstekende gasten beleving & een gezonde dosis humor op de werkvloer.


Benieuwd wat Vincent (Chef) vindt van het werken bij Rust Wat? Lees dan hier verder.


Heb jij een passie voor de horeca en wil je dit graag combineren met je studie? Dan hebben wij ook zeker een plekje voor jou in ons team.


Wij zijn erg benieuwd welk drankje jou het beste omschrijft, hopelijk schenken wij deze voor jouw in na je eerste werkdag!


Is dit niet de baan die jij momenteel zoekt? Kijk dan hier, welke openstaande vacatures we nog meer hebben.Rust Wat is onderdeel van de Axivate Horeca Group. Axivate heeft verschillende horecazaken met ieder zijn eigen identiteit, op toplocaties in- en om Utrecht. Er worden trainingen, meetings en inspiratiesessies georganiseerd voor de gehele groep. Samen staan we sterker, delen we kennis en leren we van elkaar.


of

Apply with Indeed onbeschikbaar