Skip to content

Medewerker Bediening (FT en PT)

Utrecht, Utrecht, NederlandBren

Wie zijn wij?


Bij BREN werken we graag met mensen die qua DNA matchen met dat van ons én onze gasten. Bij ons loop je binnen voor gezelligheid en zalig eten met alleen maar leuke mensen om je heen. Borrelen met goeie vrienden en familie, tafelen en praten over de grote en kleine dingen in het leven – met duurzaam en biologisch eten en drinken als getuigen. Bij BREN drukken we voor je op pauze en prikkelen we je zintuigen met creatieve gerechten en cocktails. Ongecompliceerd maar altijd verrassend en simpelweg lekker. Zodat je ‘even’ later weer helemaal opgeladen de deur uitloopt. De Belgen noemen het ‘plezant’, de Denen noemen het ‘hygge’, wij noemen het BREN.Wat bieden wij?

  • Wij vinden werk/privé balans ontzettend belangrijk en houden zoveel mogelijk rekening met je rooster voorkeuren

  • Je ontvangt een goed salaris passend bij jouw opleidingsniveau en ervaring

  • Je krijgt ruimte voor persoonlijke ontwikkeling (denk bijvoorbeeld aan werk gerelateerde cursussen en trainingen)

  • Je bent onderdeel van Axivate Horeca Group, waardoor er diverse doorgroeimogelijkheden zijn ook binnen andere zaken

Wie zoeken wij?

Voor de bediening zijn wij opzoek naar enthousiaste nieuwe collega’s. Denk aan een leuke parttime baan tijdens het studeren door, of is de horeca jouw passie en wil je hierin je carrière maken? Dan kun je uiteraard ook bij ons terecht. 


In ons team hebben wij plek voor een medewerker bediening die van een uitdaging houdt. Vind jij het leuk om zowel achter de bar, in de bediening & op evenementen te werken? Dan is dit de job voor jou. Samen met het team zorg je voor een uitstekende gasten beleving & een gezonde dosis humor op de werkvloer.


Wij zijn erg benieuwd welk drankje jou het beste omschrijft, hopelijk schenken wij deze voor jouw in na je eerste werkdag!


Benieuwd naar onze andere openstaande vacatures, kijk dan hier.


Bren is onderdeel van de Axivate Horeca Group. Axivate heeft verschillende horecazaken met ieder zijn eigen identiteit, op toplocaties in- en om Utrecht. Er worden trainingen, meetings en inspiratiesessies georganiseerd voor de gehele groep. Samen staan we sterker, delen we kennis en leren we van elkaar. 

of

Apply with Indeed onbeschikbaar