Skip to content

Medewerker Bediening

Utrecht, Utrecht, Nederland€ 2.180Milo

Wie zijn wij?

Leuk nieuws! Wij gaan een nieuw concept toevoegen aan de leukste horecastraat in Utrecht.


Namelijk: Milo, met de heerlijke Mezze die wij serveren nemen we jullie smaakpapillen mee naar de prachtige kusten van Griekenland.

Bij Milo zijn wij gepassioneerd om de authentieke smaken, warmte en gastvrijheid van Griekenland naar Utrecht te brengen. Maak je klaar voor een heerlijke ongedwongen reis door de rijke diversiteit van de Griekse keuken.

Om dit samen tot een succes te brengen zijn wij nog opzoek naar toppers die samen met ons willen bouwen naar de toekomst.


Wil jij onderdeel worden van ons team? Lees dan nu verder want wij zijn opzoek naar Medewerkers voor in de bediening!

Wat ga je precies doen?

Voor de bediening zijn wij opzoek naar enthousiaste nieuwe collega’s. Denk aan een leuke parttime baan tijdens het studeren door, of is de horeca jouw passie en wil je hierin je carrière maken? Dan kun je uiteraard ook bij ons terecht.


In ons team hebben wij plek voor een medewerker bediening die van een uitdaging houdt. Vind jij het leuk om zowel achter de bar als in de bediening? Dan is dit de job voor jou. Samen met het team zorg je voor een uitstekende gasten beleving & een gezonde dosis humor op de werkvloer.


Wij zijn erg benieuwd welk drankje jou het beste omschrijft, hopelijk schenken wij deze voor jouw in na je eerste werkdag!


Benieuwd naar onze andere openstaande vacatures, kijk dan hier.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar