Skip to content

IJssalon Medewerker

Reeuwijk, Zuid-Holland, NederlandMercatu

Wie zijn wij?

Tussen het groen en het water aan de rand van de Reeuwijkse Hout ligt horecagelegenheid Mercatu. Onder hetzelfde dak zitten een ijssalon, coffee & bar, restaurant en een aantal mooi ingerichte zalen voor meetings.


Mercatu is afgeleid van het Latijnse woord voor ‘markt’. De locatie straalt de sfeer uit van een authentieke mediterrane markthal, met verse en smaakvolle producten op een eigentijdse manier. Bij Mercatu vind je de echte Italiaanse keuken in een modern restaurant. Wat is er Italiaanser dan fluwelen koffie, goede wijn en een uitgebreid diner?


Wat bieden wij?

  • Wij vinden werk/school/privé balans ontzettend belangrijk en houden zoveel mogelijk rekening met je rooster voorkeuren

  • Je ontvangt een goed salaris

  • Je krijgt ruimte voor persoonlijke ontwikkeling (denk bijvoorbeeld aan werk gerelateerde cursussen en trainingen)

  • Je bent onderdeel van Axivate Horeca Group, waardoor er diverse doorgroeimogelijkheden zijn ook binnen andere zaken

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste IJssalon Medewerker om ons team te versterken! Als IJssalon Medewerker ben je verantwoordelijk voor het bereiden en verkopen van ons heerlijke ijs en het verzorgen van een uitstekende service aan onze klanten.

Ben je benieuwd naar onze andere vacatures, kijk dan hier.


Mercatu is onderdeel van de Axivate Horeca Group. Axivate heeft verschillende horecazaken met ieder zijn eigen identiteit, op toplocaties in- en om Utrecht. Er worden trainingen, meetings en inspiratiesessies georganiseerd voor de gehele groep. Samen staan we sterker, delen we kennis en leren we van elkaar.


of

Apply with Indeed onbeschikbaar