Skip to content

Front Office Medewerker

Breukelen, Utrecht, NederlandSlangevegt

Wie zijn wij?

Slangevegt is dé ideale ontmoetingsplek waar je in stijl kunt lunchen, borrelen en dineren aan het water. We voeren een klassieke kaart met moderne gerechten. Ons restaurant ligt aan de rustige en oud-Hollandse rivier De Vecht.


Wat bieden wij?

  • Een gecombineerde functie van office gerelateerde en operationele werkzaamheden

  • Je ontvangt een goed salaris passend bij jouw opleidingsniveau en ervaring

  • Je krijgt ruimte voor persoonlijke ontwikkeling (denk bijvoorbeeld aan werk gerelateerde cursussen en trainingen)

  • Je bent onderdeel van Axivate Horeca Group, waardoor er diverse doorgroeimogelijkheden zijn ook binnen andere zakenWie zoeken wij?

Wij zijn momenteel opzoek naar een Front Office Medewerker die het leuk vindt om zowel Front Office werkzaamheden als Host / Hostess werkzaamheden op te pakken. In deze functie houd jij je bezig met gasten informeren over alle restaurantfaciliteiten, het ontvangen van gasten op locatie, het aannemen van restaurant- en vergaderreserveringen, het beantwoorden van alle inkomende telefoontjes en het opstellen, beantwoorden en verzenden van offertes en e-mails. 


Daarnaast staat de belevenis en tevredenheid van onze gasten voorop; wij hechten waarde aan de feedback die we krijgen en behandelen deze persoonlijk af. 


De front office is het kloppende hart van ons restaurant. Hier komt alles en iedereen samen en neem maar van ons aan, geen dag zal hetzelfde zijn. En dat is wat het natuurlijk zo leuk maakt. Jij bent dan ook de vraagbaak voor onze gasten en alle afdelingen binnen Slangevegt. Een mooi weetje uit de rijke geschiedenis van het pand, een vaarroute of een ijzersterke e-mail; je schudt ze zo uit je mouw. 

Naast het beantwoorden van de dagelijkse telefoontjes / mailtjes vind jij het ook leuk om het team in het restaurant te ondersteunen doormiddels van de gasten te placeren en alvast een kopje koffie aan te bieden.


Ben je benieuwd naar onze andere vacatures, kijk dan hier.Buitenplaats Slangevegt is onderdeel van de Axivate Horeca Group. Wij beheren verschillende horecazaken met ieder zijn eigen identiteit, op toplocaties in- en om Utrecht. Er worden trainingen, meetings en inspiratiesessies georganiseerd voor de gehele groep. Samen staan we sterker, delen we kennis en leren we van elkaar.of

Apply with Indeed onbeschikbaar