Skip to content

Front Office Medewerker

Nederland, Utrecht, Woerdenvan Rossum

Wie zijn wij?

Van Rossum stadshotel, café en restaurant is gevestigd in het Arsenaal, een robuust Rijksmonument in de historische stadskern van Woerden. Van Rossum stadshotel is het meest duurzame en romantische boutique hotel van Nederland. 

Wist je dat ons team is Uitgeroepen tot het leukste horeca team van Nederland!Wat bieden wij?

  • Een gecombineerde functie van office gerelateerde en operationele werkzaamheden

  • Je ontvangt een goed salaris passend bij jouw opleidingsniveau en ervaring

  • Je krijgt ruimte voor persoonlijke ontwikkeling (denk bijvoorbeeld aan werk gerelateerde cursussen en trainingen)

  • Je bent onderdeel van Axivate Horeca Group, waardoor er diverse doorgroeimogelijkheden zijn ook binnen andere zakenWie zoeken wij?

Wij zijn momenteel opzoek naar een Front Office Medewerker die het leuk vindt om zowel Front Office werkzaamheden als Host / Hostess werkzaamheden op te pakken. In deze functie houdt jij je bezig met gasten informeren over alle hotelfaciliteiten, bezienswaardigheden in de buurt, het In- en uitchecken van gasten, het aannemen van kamer-, restaurant- en vergaderreserveringen, het beantwoorden van alle inkomende telefoontjes en het opstellen, beantwoorden en verzenden van offertes en e-mails. 


Daarnaast staat de belevenis en tevredenheid van onze gasten voorop; wij hechten waarde aan de feedback die we krijgen en behandelen deze persoonlijk af. 


De receptie is het kloppende hart van ons hotel. Hier komt alles en iedereen samen en neem maar van ons aan, geen dag zal hetzelfde zijn. En dat is wat het natuurlijk zo leuk maakt. Jij bent dan ook de vraagbaak voor onze gasten en alle afdelingen binnen Van Rossum. Een mooi weetje uit de rijke geschiedenis van het pand, een fietsroute of een ijzersterke e-mail; je schudt ze zo uit je mouw. 


Naast het beantwoorden van de dagelijkse telefoontjes / mailtjes vind jij het ook leuk om het team in het restaurant te ondersteunen doormiddels van de gasten te placeren en alvast een kopje koffie aan te bieden.


Ben je benieuwd naar onze andere vacatures, kijk dan hier.Van Rossum is onderdeel van de Axivate Horeca Group. Wij beheren verschillende horecazaken met ieder zijn eigen identiteit, op toplocaties in- en om Utrecht. Er worden trainingen, meetings en inspiratiesessies georganiseerd voor de gehele groep. Samen staan we sterker, delen we kennis en leren we van elkaar.of

Apply with Indeed onbeschikbaar