Skip to content

Floor manager

Blaricum, Utrecht, Nederland€ 2.600 - € 3.100Rust wat

Wie zijn wij?

Cafe Restaurant Rust Wat is onderdeel van Axivate Horeca Group, een onderneming die zich succesvol bezighoudt met het beheren van een grote diversiteit aan horecabedrijven voornamelijk in de Randstad/Utrecht en dé organisatie achter toonaangevende horecaconcepten als onder andere PK bar & kitchen, Stadskasteel Oudaen, Brouwerij Oudaen, Café Restaurant Rust Wat en Buitenplaats Slangevegt.

Alle bedrijven binnen AHG hebben hun eigen identiteit. De bedrijven zijn herkenbaar aan hun bijzondere locaties, uitstraling en gastgerichtheid. Maar vooral aan de kwaliteit van onze ruim 580 medewerkers die met de juiste vakkennis en passie al onze gasten, iedere dag een plezierige beleving geven.


Wat ga je precies doen?

Ter aanvulling van ons team zijn wij op zoek naar een Floormanager voor 38 uur per week!

In deze rol ben je verantwoordelijk voor de operationele aansturing van het team in ons sfeervolle restaurant en eventuele aanvullende diensten. Daaronder valt het plannen, regelen, en bijsturen van de medewerkers in de werkuitvoering en voorzien in het operationele personeelsbeheer (verzuim, functioneren, werving en selectie). Je werkt waar nodig ook mee in de bediening en geeft leiding aan het team. 

Verantwoordelijkheden

 • Je werkt samen met je team in de bediening (opnemen van bestellingen, serveren van wijnen en gerechten, afmaken van de gerechten aan tafel, opmaken van de rekening en afrekenen met gasten, e.d.)
 • Je geeft daarnaast ook leiding aan de medewerkers bediening (motivatie en inzet medewerkers, verlof en planning werkroosters, mede selecteren van nieuwe collega’s)
 • Je begeleid, stimuleert en coacht medewerkers in het werk en voert gesprekken over functioneren en maakt ontwikkelafspraken
 • Je ziet toe op de voortgang en uitvoeringskwaliteit van de werkzaamheden en vangt vragen en of klachten van klanten op en handelt deze af
 • Je zorgt dat de kwaliteit van het werk hoog is en dat alle Arbo- hygiëne- en veiligheidsvoorschriften (HACCP, persoonlijke beschermingsmiddelen e.d.) worden gehandhaafd
 • Op basis van jouw ervaringen en suggesties van gasten doe je voorstellen aan je leidinggevende voor verbeteringen/ veranderingen.

Dit is een functie waarin wij verwachten dat je gastgericht bent ingesteld. Je haalt iedere dag weer het beste uit jezelf en bent pas tevreden als alles op rolletjes loopt en onze gasten een fantastische ervaring hebben gehad.


Wat bieden wij?

 • Een omgeving met heel veel gezellige collega’s en werken op een top locatie
 • Geen vervoer? Samen kunnen we iets regelen!
 • De zekerheid van werken bij een grote organisatie maar de gezelligheid van een familiebedrijf
 • Een baan met veel flexibiliteit en diversiteit
 • 20% personeelskorting wanneer je in je vrije tijd bij een van onze zaken komt eten of een drankje komt doen
 • Ontwikkelmogelijkheden in de vorm van trainingen en opleidingen
 • Pensioen bij pensioenfonds PHenC


Wat kan je verwachten als je solliciteert?

Een reactie binnen 2 werkdagen en een inhoudelijke terugkoppeling binnen 5 werkdagen. Als we je uitnodigen voor een kennismakingsgesprek ontmoeten we je graag onder het genot van een kop koffie op de zaak. Als we hier allemaal een goed gevoel aan over houden kunnen we snel overgaan tot het opstellen van een arbeidsovereenkomst als er een goede match is!


Benieuwd naar onze andere openstaande vacatures, kijk dan hier.


Cafe Restaurant Rust Wat is onderdeel van de Axivate Horeca Group. Axivate heeft verschillende horecazaken met ieder zijn eigen identiteit, op toplocaties in- en om Utrecht. Er worden trainingen, meetings en inspiratiesessies georganiseerd voor de gehele groep. Samen staan we sterker, delen we kennis en leren we van elkaar.of

Apply with Indeed onbeschikbaar