Skip to content

Chef Kok

Nederland, Utrecht, UtrechtPK Utrecht

Wie zijn wij?

PK Bar & Kitchen is niet meer weg te denken uit het straatbeeld van Utrecht. Iedereen dag werken we met een gemotiveerd en gezellig team om het alle gasten naar de zin te maken. PK Bar & Kitchen is een heerlijke plek om te vertoeven op diverse momenten; een biertje met vrienden, business lunch, espresso met huisgemaakte cheesecake tijdens het shoppen of een avondje diner voor twee.


Wat bieden wij?

● Wij vinden werk/privé balans ontzettend belangrijk en streven naar een 4-daagse werkweek

● Je ontvangt een goed salaris passend bij jouw opleidingsniveau en ervaring

● Je krijgt ruimte voor persoonlijke ontwikkeling (denk bijvoorbeeld aan werkgerelateerde cursussen & trainingen)

● Je bent onderdeel van Axivate Horeca Group, waardoor er diverse doorgroeimogelijkheden zijn ook binnen andere zaken


Wie zoeken wij?

Wij zijn momenteel opzoek naar een Chef Kok. Vind jij het leuk om in een omgeving te werken waar iedereen trots is op het product, voor elkaar klaar staat en met passie bezig is met het vak. En ben jij de persoon die het team inspireert en stimuleert met eigen creatieve ideeën? Dan zijn we opzoek naar jou!


Natuurlijk hoort naast het bereiden van de ambachtelijke gerechten die al op de kaart staan, ook het bedenken van nieuwe gerechten. Verder hou je je als Chef kok bezig met het ontwerpen van menu kaarten, calculeren van …. het maken van roosters en niet geheel onbelangrijk, het aansturen van het personeel in de keuken. Uiteraard bewaak jij de kwaliteitsnormen en zorg je voor juiste naleving van de hygiëne

voorschriften. Wil jij samen met het team het product naar een hoger niveau brengen? Neem dan contact met ons op. 


Wij zijn erg benieuwd voor welk gerecht wij jou wakker kunnen maken!PK Bar & Kitchen is onderdeel van de Axivate Horeca Group. Axivate heeft verschillende horecazaken met ieder zijn eigen identiteit, op toplocaties in- en om Utrecht. Er worden trainingen, meetings en inspiratiesessies georganiseerd voor de gehele groep. Samen staan we sterker, delen we kennis en leren we van elkaar.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar