Skip to content

Bartender

Reeuwijk, Zuid-Holland, NederlandReeuwijkse Hout

Wie zijn wij?

Met op de achtergrond een prachtig uitzicht op de Reeuwijkse Plassen zorgt Restaurant ‘t Reeuwijkse Hout iedere dag voor de beste versproducten om onze gasten te verrassen. Wij serveren onder anderen klassieke gerechten als een malse saté, flinterdunne carpaccio of een heerlijke seizoenssoep. Restaurant ‘t Reeuwijkse Hout staat voor aandacht en kwaliteit. Gewoon goed en lekker eten. Een bord waar de aandacht vanaf spat. Culinair betekent voor ons dan ook niet zozeer ‘kostbaar en complex’, maar vooral de aandacht die aan een gerecht besteed is. Die aandacht is bij ons altijd het belangrijkste.


Ter aanvulling van ons team zijn wij op zoek naar een Bartender voor 38 uur per week!

Wat ga je precies doen?

Als Bartender bij 't Reeuwijkse hout ben je verantwoordelijk voor het creëren van klassieke cocktails, koffies, frisdranken, verse sapjes en zorg je ervoor dat elk drankje met precisie en flair wordt bereid. Jouw rol houdt in dat je in contact komt met gasten, aanbevelingen doet voor drankjes en een eersteklas service biedt om hun algehele ervaring te verbeteren.

Verantwoordelijkheden

 • Bereid een gevarieerde selectie van verschillende soorten dranken
 • Biedt uitzonderlijke service door interactie met gasten, het doen van aanbevelingen en het creëren van een gastvrije sfeer.
 • Houdt het bargedeelte schoon en georganiseerd, zorg ervoor dat alle gereedschappen en ingrediënten direct beschikbaar zijn.
 • Werkt samen met de keuken en het bedienend personeel om een top service en tijdige levering van de bestellingen te garanderen.
 • Blijft op de hoogte van huidige dranktrends en verwerk ze in het menu-aanbod.
 • Handhaafd alle gezondheids- en veiligheidsrichtlijnen bij het hanteren en serveren van dranken


Dit is een functie waarin wij verwachten dat je gastgericht bent ingesteld. Je haalt iedere dag weer het beste uit jezelf en bent pas tevreden als alles op rolletjes loopt en onze gasten een fantastische ervaring hebben gehad.


Wat bieden wij?

 • Een omgeving met heel veel gezellige collega’s en werken op een top locatie
 • De zekerheid van werken bij een grote organisatie maar de gezelligheid van een familiebedrijf
 • Een baan met veel flexibiliteit en diversiteit
 • 20% personeelskorting wanneer je in je vrije tijd bij een van onze zaken komt eten of een drankje komt doen
 • Ontwikkelmogelijkheden in de vorm van trainingen en opleidingen
 • Pensioen bij pensioenfonds PHenC


Wat kan je verwachten als je solliciteert?

Een reactie binnen 2 werkdagen en een inhoudelijke terugkoppeling binnen 5 werkdagen. Als we je uitnodigen voor een kennismakingsgesprek ontmoeten we je graag onder het genot van een kop koffie op de zaak. Als we hier allemaal een goed gevoel aan over houden kunnen we snel overgaan tot het opstellen van een arbeidsovereenkomst als er een goede match is!


Benieuwd naar onze andere openstaande vacatures, kijk dan hier.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar