Skip to content

Banqueting Medewerker

Utrecht, Utrecht, NederlandOudaen

Wie zijn wij?

Altijd al willen werken in een kasteel met een verhaal? Oudaen is een historisch stadskasteel midden in het centrum van Utrecht. Oudaen is ontzettend veelzijdig, van vergaderzalen, het grand café, een fantastisch restaurant tot onze eigen bierbrouwerij in de kelder.


Wat bieden wij?

  • Wij vinden werk/privé balans ontzettend belangrijk en streven naar een 4-daagse werkweek

  • Je ontvangt een goed salaris passend bij jouw ervaring

  • Je krijgt ruimte voor persoonlijke ontwikkeling (denk bijvoorbeeld aan werk gerelateerde cursussen en trainingen)

  • Je bent onderdeel van Axivate Horeca Group, waardoor er diverse doorgroeimogelijkheden zijn ook binnen andere zaken


Wie zoeken wij?

Wij zijn momenteel opzoek naar een banqueting medewerker die ons team komt versterken. Wij zijn een organisatie die trots is op het product / dienst die wij dagelijks aan onze gasten leveren. Het is mooi om te zien dat mijn team gepassioneerd is over het vak en met een gezonde dosis humor onze gasten een unieke beleving bezorgen. De vacature van banqueting medewerker is een uitdagende functie omdat geen dag hetzelfde is. Elke dag ben jij verantwoordelijk voor de verschillende evenementen die bij ons worden georganiseerd. Denk aan; bruiloften, vergaderingen, feesten & partijen.


Vind jij het leuk om de touwtjes in handen te hebben en onze gasten van alle gemakken te voorzien, dan is dit de baan voor jou. Je bent een pro in time management & organiseren; of je er nou voor zorgt dat de lunch optijd klaar staat, de juiste notepads op tafel liggen, de beamer correct is aangesloten of dat de koffie klaar staat je hebt alles onder controle.


Mocht dit momenteel niet de vacature zijn waar je naar opzoek bent, kijk dan hier naar onze andere openstaande vacatures.


Oudaen is onderdeel van de Axivate Horeca Group. Axivate heeft verschillende horecazaken met ieder zijn eigen identiteit, op toplocaties in- en om Utrecht. Er worden trainingen, meetings en inspiratiesessies georganiseerd voor de gehele groep. Samen staan we sterker, delen we kennis en leren we van elkaar.of

Apply with Indeed onbeschikbaar