Skip to content

Afwas medewerker

Blaricum, Noord-Holland, NederlandRust wat

Wie zijn wij?

Rust Wat is eigenlijk een goed bewaard geheim midden in de natuur. In stilte staren over het water en genieten van bijzondere seizoensgerechten en buitengewone wijnen. Met haar unieke ligging, fantastische service en high-end producten een ijzersterke reputatie in het Gooi. Maar daarbuiten houden we het liever een beetje stil…


Wat bieden wij?

  • Fulltime positie

  • Je ontvangt een goed salaris passend bij jouw ervaring

  • Je krijgt ruimte voor persoonlijke ontwikkeling (denk bijvoorbeeld aan werkgerelateerde cursussen & trainingen)

  • Je bent onderdeel van Axivate Horeca Group, waardoor er diverse doorgroeimogelijkheden zijn ook binnen andere zakenWie zoeken wij?

Wij zijn opzoek naar een afwasser. In deze functie zoeken wij iemand die de spoelkeuken op orde kan houden. Jij zorgt ervoor dat de afwas gedaan wordt en de keuken netjes blijft. Daarnaast behoren schoonmaakwerkzaamheden en Mise en Place draaien ook bij jouw werkzaamheden. Jouw inzet is onmisbaar in de schakel tussen de keuken en het restaurant.


Mocht deze vacature niks voor jou zijn, neem dan een kijkje bij onze andere vacatures.Rust Wat is onderdeel van de Axivate Horeca Group. Axivate heeft verschillende horecazaken met ieder zijn eigen identiteit, op toplocaties in- en om Utrecht. Er worden trainingen, meetings en inspiratiesessies georganiseerd voor de gehele groep. Samen staan we sterker, delen we kennis en leren we van elkaar.


of

Apply with Indeed onbeschikbaar